se vlag eu vlag

Betalningsmetoder

Hur kan jag betala?

Gör en inbetalning säkert och snabbt med Multisafepay och PayPal.
Styleitaly.se använder Multisafepay och PayPal, ett betalningssytem med MasterCard, VISA, Maestro och Paypal. Med Multisafepay och PayPal kan du tryggt och snabbt göra en inbetalning på ditt eget språk.

Styleitaly.se erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ för att öka användarvänligheten i webbshoppen. På Styleitaly.se kan du betala med följande betalningsmetoder under beställningsproceduren i vår webbshop.

  • MasterCard eller VISA

Om du väljer att betala med kreditkort måste du fylla i ditt kortnummer, utgångsdatum och CVC-koden (på baksidan av kortet) under beställningsprocessen. Se till att du tar det exakta namnet som det står på kortet (namn på kortinnehavaren). Din betalning är sedan auktoriserad online, så att du omedelbart kan veta om den är godkänd eller inte. Om du väljer denna betalningsmetod kan vi behandla din beställning direkt efter betalning.

 

Back to top
Genom att använda vår webbplats samtycker du till användandet av cookies för att hjälpa oss att göra denna webbplats bättre. Dölj det här meddelandet Mer om cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x